Urâțenia bărbatului e direct proporțională cu inteligența femeii de lângă el.

Cu cât bărbatul e mai urât, cu atât femeia de lângă el e mai inteligentă, mai de casă și cu atât mai mult știe ce vrea de la viață.

De ce? E simplu!

O femeie deșteaptă nu va fi niciodată atrasă de un prostan, nici de ar arăta el ca Brad Pitt, iar când o femeie frumoasă e lângă un bărbat urât poți fi sigur că bărbatul ăla nu e prost.

Poți avea mușchii cât casa, spate și umeri lați, pectorali bine lucrați în sală și toate astea să facă o femeie să fie atrasă și să accepte o ieșire cu tine.

Dar, vezi tu, dacă femeia e deșteaptă, i se va stinge orice urmă de atracție atunci când tu îți vei da drumu’ și îi vei spune lucruri „care nu vrea să le audă”. Vezi? „Pe”-ul ăla lipsă o va face să dispară și să caute altceva.

Dacă e în continuare atrasă de tine, chiar dacă nu pricepi o glumă, ești agramat, îi dai mesaje cu „ce faci frumoas-o” sunt foarte mari șanse ca ea să fie exact ca tine.

Și astfel veți forma un frumos cuplu de prostani, cu speranța că progenitura va semăna cu vreunul din bunicii mai isteți.

Dar sunt șanse mari să fiți fericiți. Pentru că pastila fericirii e de fapt o pastilă de scăzut IQ-ul. O înghiți și dispar multe din grijile pe care le aveai înainte.

Drumul de la A la B, pe care înainte îl gândeai în amănunt, luând în calcul tot felul de ocolișuri și situații posibile, va fi acum o simplă linie dreaptă ce va uni A de B.
Și astfel veți avea mari șanse și în afaceri de succes.

O să spuneți că mai sunt femei deștepte care stau cu bărbați urâți și prostani pentru bani.
Precis că așa e. Dar am specificat de la început că vorbim despre femei frumoase, deștepte și de casă.
Și nu mă refeream la casa de marcat.

O să spuneți că sunt și bărbați frumoși și deștepți. Normal că sunt, dar noi vorbim despre bărbații urâți.

Am scris asta după ce am citit atâtea comentarii în care mi se spunea că-s urât. Sau mai erau unii care se întrebau cum de am o soție atât de faină. Ce o fi văzut la mine.

Și pentru că tot ziceam că nu-s încrezut, cu toată modestia spun că sunt urât.
Da, sunt urât, pentru că la cât mă duce capul, dacă mai eram și frumos, chiar am fi trăit într-o lume nedreaptă. :)))

Și, da, poza din articol e de pițiponc. Dar îmi place. :))