COMUNICAT

În dimineața de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într o locuință din Sectorul 2 a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuțit.

În ziua de 3 decembrie a fost efectuată cercetarea la fața locului de către procurori criminaliști din cadrul PTB și ofițeri din cadrul Serviciului Omoruri context în care a fost dispusă și efectuarea unei autopsii medico legale de către INML.
Ulterior au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs agresiunea.
De asemenea au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinței victimei precum și din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani care apare în imaginile menționate în compania victimei în perioada critică.

Prezentăm cadre surprinse de camerele de supraveghere video și pentru identificarea bărbatului facem apel la cei care îl recunosc în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.