Am postat ieri o strângere de fonduri pentru un caz medical și mi-am dat seama că am greșit atunci când nu i-am blocat pe pagină și i-am tolerat prea mult pe unii care nici măcar nu ar trebui să aibă acces la internet.

Domnului de mai jos i se pare că persoana care are nevoie de ajutor are o poză mult prea zâmbăreață, ceea ce nu e ok. În mintea-i întunecată se gândește probabil că ar fi mai bună o poză tristă care să inspire milă. Cum să ajuți un om care zâmbește?

„Medicul” de mai jos îmi cere acte medicale pentru că e suspicios. Pot înțelege asta, așa că îi trimit niște poze pe care el le analizează și trage concluzia că persoana e deja vindecată.
Omul de mai jos vrea să știe cum s-a întâmplat, poate boala a fost contactată în vreo vacanță neprotejată.
Acesta îmi transmite să-mi fie rușine pentru că numai în cazuri cu colegi de-ai mei mă implic, deși majoritatea cazurilor au fost cu copii.
Persoana de mai jos probabil face parte dintre cei care atunci când se îmbolnăvesc merg la biserică, nu la doctor.
La asta nu știu ce să adaug, doar că polițiștii sunt și ei oameni de rând.
Ipochimenul acesta a ținut să lase trei comentarii, unul mai inteligent decât celălalt.
Știu exact de unde a venit acest val de comentatori plini de ură și „inteligență”, cred că și voi vă puteți da seama ușor dacă vă amintiți cine mi-a făcut „reclamă” săptămâna trecută. Ăsta e fix publicul lui. De aceea am să mă apuc de blocat.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat!