Întortocheate sunt căile internetului și pe multe site-uri poți ajunge în timp ce navighezi îngândurat pe acest ocean infinit de informații, și multe îți pot vedea ochii p-acilea.
Acum, că am făcut introducerea, am să vă povestesc pe unde am ancorat eu într-o seară, pe când mă dădeam cu luntrea mea pe internetul românesc de mare viteză.
Am ajuns pe un site unde oamenii pun întrebări, iar alții le dau răspunsuri, așa cum cred ei că e corect, în speranța că vor primi o fundiță, recompensă pentru efortul lor. Ce fac ei apoi cu fundițele alea nu știu, cert e că-i motivează să fie cât mai prompți și mai inventivi.
Dar să intrăm acum în subiect. Prima întrebare pe care am să o redau aici vine de la un copil de 14 ani care spune cam așa:
„Am 12 ani si ma masturbam cu patura pe mine si a intrat mama in camera, dar totusi nu am ridicat pantalonii pentru ca aveam patura, dar mama s-a asezat langa mine si a vazut ca tin strans patura si a inceput sa rada ca a vazut ca imi ridicam usor pantalonii, ea tot incerca sa ridice patura dar ma impotriveam si incercam incet sa-mi ridic pantalonii si dupa aia a inceput sa rada si sa-mi zica ca eu ma uit la filme p0řň0.
Dar nu stiu daca si-a dat seama ca ma masturbam, va dati seama ca dupa aia muream in mine, intram in pamant de rusine, ma poate ajuta cineva cu un sfat, nu prea as vrea sa dau maine ochii cu ea. Vreun sfat, va rooog?”

Probabil că, la o oră de educație sexuală la școală, un profesor foarte bun, eventual un psiholog care să fi captat toată încrederea elevilor, i-ar fi dat acestui minor un răspuns mult mai amplu și l-ar fi făcut să înțeleagă niște lucruri.
În schimb, copilul a găsit potrivit să întrebe pe internet, iar răspunsul câștigător, cel care a primit fundiță, a venit prompt, probabil din partea altui copil, care i-a răspuns așa:
„Spune-i că ești lăbar!”
Astfel, problema a fost rezolvată, spre amuzamentul cititorilor.

O fată întreabă și ea, rușinată:
Ma masturbez de la 10 ani si acum am 17, sunt fata. o fac de o data sau 2 ori pe zi. Ce pot pati(nu imi introduc degetul in vagin.imi mangai clitorsul) si am orgasm. Pot pati ceva? Ma dor ovarele dupa si imi curge un lichid transparent nemirositor.Va rog sa imi dati sfaturi sincere dar sa nu ma radeti!

Un fin cunoscător i-a răspuns că face exces, dar să se spele pe mâini și totul va fi ok.

Un alt băiat întreabă asta:
Pe ce program găsesc filme 18+ la tv între orele 10-16? vă rog spuneți repede dacă știți programe

Bănuiesc că alea-s orele în care micul curios e singur acasă, din păcate nu i-a dat nimeni un răspuns concludent.

Un alt copil întreabă unde își poate pune bile pe penis, iar cineva primește fundiță pentru că-i dă răspunsul prompt: în pușcărie.
Din ciclul „vărul cu vara sparg cămara” o fată întreabă dacă poate păstra o sarcină în urma unui contact sexual cu vărul ei.
Am extras aici doar câteva dintre întrebările pe care unii copii le pun, dar acolo e jale mare.
Ce ziceți, e nevoie de educație sexuală sau îi lăsăm pe copii să-și răspundă unul altuia pe internet?