Un domn mi-a lăsat următorul comentariu pe canalul meu de Youtube.
A vrut să mă pună la punct probabil, să-mi arate el mie. Ca el sunt mai mulți, așa că am să-mi spun aici opinia despre virus și vaccin, pentru cei ca el sau pentru alții interesați, deși cred că nimănui nu ar trebui să-i pese despre părerea mea cu privire la vaccin.

Eu nu-mi amintesc ca vreodată să îndemn pe cineva să se vaccineze. Nici măcar parinților mei nu le-am zis eu să se vaccineze, dar m-am bucurat când am auzit că vor să o facă.
Am pus o poză cu tatăl meu la vaccin, am scris când m-am vaccinat eu. Poză n-am pus pentru că am fost vaccinat într-un centru medical al MAI, unde fotografiatul e interzis.
Sunt pro vaccinare.
Am ironizat de câteva ori, aici pe pagină, discursurile antivacciniștilor referitoare la cip-uri, Bill Gates, „urieși”, 5g etc.

Dar pe lângă cei cu cip-ciripuri, urieși și alte aberații, cunosc oameni foarte ok care nu vor să se vaccineze. Au motivele lor, iar cel mai adesea îl aud invocat pe cel care spune că vaccinul nu a fost testat suficient. Le e teamă de reacții adverse.
Cum aș putea eu, vreodată, să-mi permit să-i spun cuiva să se vaccineze?
Să spun că eu m-am vaccinat, că am incredere în medici și în cercetători pot, d-asta am și făcut-o, dar să îndemn pe cineva să o facă pe corpul lui nu pot și nici nu am s-o fac. Și ca să las altruismul la o parte, în momentul ăsta nici nu prea îmi mai pasă dacă cineva se vaccinează sau nu. Sunt liniștit că eu și familia mea suntem vaccinați.
Nu înțeleg de ce îmi cere mie socoteală un necunoscut de pe Youtube cu privire la vaccin, la Israel și la alte lucruri care-i trec lui prin cap.
Ți-am zis eu vreodată să te vaccinezi, omule?
Nu vrei să te vaccinezi, nu o face, e foarte simplu.
Eu, care sunt vaccinat, deci protejat după gândirea mea, că doar d-aia m-am vaccinat, nu sunt deloc interesat dacă tu te vaccinezi sau nu, e strict treaba ta.
Să te îndemne să te vaccinezi medicii și autoritățile, nu eu, că pe mine, după cum ți-am zis deja, nu mă interesează.

Ba mai mult, când auzi la știri că e plin la ATI de oameni intubați, nevaccinați, nu te poți bucura decât dacă esti psihopat, dar parcă nici nu te mai afectează atât de tare vestea (ca înainte de vaccin) că un om care a fost avertizat în fel și chip, a avut totul la nas și gratuit, dar a refuzat, șade acum cu un tub în gât chinuindu-se să supraviețuiască.