A scris Christian Sabbagh, în seara asta, pe pagina lui, că moare de râs în legătură cu numirea lui Berbeceanu la MAI și că mai rămâne să fiu dus și eu la minister. Aidoma lui Ciutacu, îl introduce și el pe Pablo, iar la final spune că ar trebui să spună SRI cine sunt acești doi polițiști. Adică eu și Berbeceanu.

Plictisit după un antrenament, intru pe pagina domniei sale și îl îndemn să spună tot ce știe despre mine, zic să afle oamenii mai repede.

In scurt timp, vine răspunsul domnului, acesta scriind că atunci când un polițist ajunge să citească „după un text”, iar lumea „să-i dea like la prestația iUmor”, mai bine plimbă „frumusețea de Alpaca”.

Răspunsul domnului era plin de greșeli gramaticale, așa că m-am gândit să-i dau o replică. Comentariile negative la adresa dumnealui curgeau gârlă, așa că i-am zis soției mele, în glumă, că parcă văd că șterge postarea și spune că i-a fost spart contul.

Exact asta a făcut.

Acum, îmi cer iertare, dar nu am cum să fiu atât de naiv încât să cred asta, mai ales că atât pe mine, cât și pe dl Berbeceanu ne-a mai atacat în trecut exact cu aceleași teme. In plus, omul care i-a „spart” contul a avut grijă să-i și blocheze pe cei care comentau negativ. Adică îi spargi contul cuiva ca să-l pui într-o lumină proastă, dar apoi stai și îi blochezi pe cei care comentează negativ. Mai bine spunea sincer că a bătut câmpii și că-i pare rău, ar fi fost mai puțin penibil decât acum.

Aaa…ca să nu uit, nu e prima oară când își șterge postările după ce adună reactii negative, de aceea am și făcut printuri. ;))