Cum se prostește lumea cu fragmente extrase dintr-un interviu.
De fapt e impropriu zis „prostește”. Mai corect spus e „cum îi menține proști pe proști” pentru că unul pe care îl duce mintea cât de cât, urmărește interviul singur și nu citește numai titluri scoase din context.

„Aș vrea să rămân blocată în lift cu prietenul meu”.
Citind asta, tragi concluzia că femeia are niște fantezii sexuale adolescentine pe care nu ezită să le spună public.

De fapt femeia fusese întrebată „cu cine ați vrea să rămâneți blocată în lift”?
Adică, presupunând că ați rămâne blocată în lift, cu cine ați vrea să fiți? Normal că te gândești la o persoană de încredere și protectivă. În acest caz, prietenul dumneai.

„Sex dimineața sau seara?”

De când am auzit întrebarea asta, deplasată de altfel, am anticipat că va reprezenta titluri de articole de presă.

„Când face sex Kovesi?” Waaaw, șoc, șoc, șoc! S-au grăbit internauții curioși să dea click doar pentru a afla că la întrebarea asta doamna Kovesi a răspuns elegant și decent. Adică a refuzat să răspundă.

Pentru că-mi place să analizez citind comentariile, m-am apucat de lecturat cam de comentează românii care urmăresc astfel de publicatii online.

De la o tanti ajunsă de mult timp la menopauză, care se întreba ironic cine ar face sex cu așa femeie, deși ea aducea putin cu Shrek, până la Costeluș din Dobârlău care știa el că Esca o perie pe Kovesi pentru că a salvat-o de la plata unor datorii enorme către ANAF.

Comentarii care m-au amuzat până în punctul în care m-au întristat și m-au făcut să mă întreb oaaăre câți ar muri prin asfixie dacă respirația nu ar fi un reflex involuntar?