M-am uitat cu deosebit interes la interviul Andreei Esca cu Kovesi.

Deși cred că ăsta e ultimul gând cu care s-a dus doamna Kovesi la radio, pe mine, unul, m-a cuprins un sentiment de milă.

Compasiune pentru un om cu o copilărie simplă, un om modest care a ales să facă ceva cu viața lui si care a reușit, pe propriile puteri, să devină un simbol național, pentu ca în momentele grele să fie consolat de „mami”, cea care înca o numește „copilă”, asta în timp ce e atacată din toate părțile de o armată de infractori.

Recunosc că interviul nu mi-a schimbat foarte mult părerea în legătură cu dumneaei. Experiența dobândită în cei 13 ani de când sunt polițist mă face să deosebesc mult mai ușor omul care disimulează de cel sincer.

Cu toate astea, nu cred că trebuie să fii psiholog sau polițist pentru a urmări un interviu cu cineva și a fi capabil să îți formezi singur o opinie.

De aceea mi-ar plăcea ca mulți dintre cei care au văzut atât de multe lucruri la tv despre „cucuveaua mov”, pe care le-au înghițit pe nemestecate, să urmărească cu atenție acest interviu și să își formeze singuri o părere.

I-aș ruga să faca abstracție totală de ce am scris eu mai sus, sau să ia în calcul că e strict părerea mea și că eu mă pot înșela. Dar la fel de important e să ignore și tot ce au auzit la tv, nu pentru că și ei se pot înșela, ci pentru că ăia au un interes în a o denigra.

Așadar, deconectați-vă de la alte surse și conectați-vă propriul creier.
Interviul îl puteți găsi aici.

https://www.europafm.ro/la-radio-cu-andreea-esca-si-laura-codruta-kovesi-video/