Nu ai nicio profesie, nu ai niciun loc de.muncă și, între noi fie vorba, nici nu prea îți place munculița?
Îți place să nu fii trezit de alarma ceasului, ci doar atunci când corpul tău e neîncăpător de somnic și simte o ușoară senzație de fomică?
Nu prea știi să faci nimic și nu ai avut niciodată un job la care să mergi mai mult de două luni legate?

Nu-i nimic, îți voi da eu o idee genială de a face bani mulți. Din fericire, te afli în țara potrivită și nimic nu te va împiedica pe drumul tău spre succes.
Iată de ce vei avea nevoie pentru a putea continua:
-o cameră video (poate fi doar un telefon)
-o persoană dispusă să te filmeze
-acces la internet
-cont bancar la vedere, paypal, revolut etc

Pe lângă astea, ai nevoie de o lipsă totală a simțului penibilului, un grad mare de ticăloșie și nesimțire, o bună capacitate de disimulare, o doză enormă de egosim și ipocrizie. Dacă te încadrezi, înseamnă că ai toate ingredientele pentru a deveni un erou. Tot ce trebuie să faci e să pornești la luptă. Stai, nu te speria, nu vor fi lupte reale, de fapt nu vor fi lupte de niciun fel pentru că nu te vei supune la absolut niciun risc, în afara unor banale amenzi contravenționale, dar vei vedea că va fi nevoie de ele, cu ele vei porni afacerea. Să mergem mai departe.
Ia-ți cameramanul de ocazie și plimbă-te pe străzi. Caută miez de scandal. Cum spuneam la început, te afli în țara potrivită, așa că îl vei găsi imediat, vei găsi rapid și oamenii care te vor considera erou, îți vor achita amenzile și, cu ceva răbdare, îți vor plăti schimbarea garderobei, a telefonului, apoi ceva excursii prin Europa etc. Conturile se vor umple și te vei întreba de ce nu ai făcut asta mai repede.

Revenind la căutatul de scandal, găsește un drapel străin și cațără-te să-l dai jos în timp ce ești filmat, intră în instituții publice și ia-te de paznici, provoacă-i, fă-i să cheme poliția. Fă scandal și cu poliția, asta dă foarte bine la camere, iar cotele eroismului tău vor crește rapid în ochii fanilor, cei care vor achita apoi amenda. Cum spuneam, tu nu ai absolut niciun risc, nu ești niciun erou, nu lupți cu nimeni, dar hei, numai tu știi asta, iar dacă oamenii donează și te văd erou e totul ok.
Dacă și cameramanul are cont, puteți schimba rolurile, dă el steagu jos și îl filmezi tu pe el, face și el un ban, devine și el un luptător. Chiar dacă vor vedea urmăritorii că nu a fost ceva spontan, nu se vor prinde că faceți circ pe bani, nu se vor întreba de ce nu ați făcut vreo plângere către autorități în loc să vă cățărați pe pereți. Vă repet, vă aflați în țara potrivită.

Pozează în patriot, pune-ți drapelul pe reverul cămășii, pupă-l de câte ori ai ocazia, vei fi un erou, nu va ști nimeni că tu de fapt nu cunoști mai mult de primele două strofe din imn.
Nici că nu știi să scrii nu-i va deranja pe cei care te urmăresc. Ghici ce, nici ei nu știu, așa că vă veți înțelege de minune, nu vor avea ei vreo problemă cu asta.
Mergi în benzinării, luptă-te cu pompele, fă circ și de acolo, spune că trebuie ieftinite prețurile, ca și când asta ar fi o revelație, nimeni nu știa că ar trebui să fie prețurile mai mici, noroc cu tine.
Hei, dar tu vei fi un luptător în ochii gloatei, te vor diviniza.
La luptă, eroilor! Luați banii bolovanilor care muncesc pentru voi!