„Când a inițiat domnul deputat acea lege care interzicea radarele nesemnalizate și ascunse, ai sărit de fund în sus. Acum că ai căzut și tu victimă și ai rămas fără permis cum e, ipocritule? Ți-ar plăcea acum legea aia, așa-i?”

Am primit mesajul ăsta după postarea în care am rămas fără permis și m-a pufnit râsul.

Postarea în care criticam inițiativa legii anti-radar am scris-o în 21 iulie 2018, iar fără permis am rămas în 11 iunie 2018. Deci când am scris acea postare mă aflam chiar în perioada fără drept de a conduce.

Știu, pare ciudat să rămâi fără permis din cauza radarului și să susții în continuare necesitatea lui. Pentru asta trebuie să conștientizezi că de fapt e vina ta, nu a radarului. Dar noi suntem obișnuiți ca cei ce încalcă o lege și sunt prinși să facă apoi tot posibilul pentru a schimba acea lege sau măcar să aducă argumente în defavoarea ei.

Vă las aici linkul postării din 21 iulie 2018 în finalul căreia scrisesem că rămăsesem pieton. Probabil nu a observat nimeni atunci.

Deci, nu, nu sunt ipocrit la faza asta, dar pentru că tot veni vorba de ipocrizie, am avut un moment în care am fost ipocrit.

Probabil am avut mai multe, dar ăsta e unul dintre cele pe care le realizez și anume, momentul de după admiterea la Academia de Poliție, atunci când am reacționat foarte urât și câteva zile am încercat să găsesc tot alți vinovați pentru eșecul meu, deși cel care nu învățase suficient și implicit unicul vinovat eram eu.
Sărbători fericite!