Antena 3 a difuzat imaginea din cramă în care apare doamna Kovesi, afișând în colțul din dreapta sus „fotomontaj”.

Deci ei nu au dorit să manipuleze, au vrut doar să nu își obosească telespectatorii și să nu-i  lase să își imagineze singuri cum ar arăta o poză cu niște oameni într-o cramă.

Văzând atâția oameni la Vox Populi care nu știau cu ce zi începe săptamâna, cu ce țări se învecinează România sau chiar cum se numește țara în care locuiesc, stau să mă întreb câți sunt cei care știu ce înseamnă fotomontaj.

Sau chiar dacă știu, oare câți au observat scriind asta mic într-un colț?

Cu alte cuvinte, e o încercare de manipulare în timp ce pe ecran scrie „Atenție, manipulare!”
Dar cu siguranță are efect. La ora asta sunt convins că există mii de oameni care afirmă cu tărie că au văzut-o pe Kovesi în cramă.
„Am văzut, io, la televizor!”

Aaa…și nu, nu sunt de acord deloc cu ce face Antena 3, asta ca să răspund anticipat comentariilor celor care vor citi doar titlul și mă vor înjura.

Am scris titlul doar ca să vedeți cum poți crede ceva, deși ți se spune apoi că nu e adevărat, dar nu prea îți mai pasă pentru că opinia ți-ai format-o deja.

Adică la fel cum le arată Antena 3 o poză, le și zic că e editată, dar e tardiv pentru că deja au înghițit-o fără să o mestece. Adică au fost manipulați, anunțați fiind că sunt manipulați.