Intri într-un colectiv nou, mergi la un team building sau participi la o reuniune.
Se fac prezentările, au loc ceva discuții și următorul pas e crearea unui grup de whatsapp pentru „a comunica mai ușor și a păstra legătura”.

Prima zi e totul ok, se postează lucruri oarecum importante, se transmit informații scurte și la obiect.

Te întrebi cât va dura și când va apărea cel care va sparge gheața.
Și chiar în dimineața următoare te trezești în galeria telefonului cu o poză frumoasă cu o floare însoțită de mesajul „Să aveți o zi minunată!”

Gata, gheața a fost spartă! Abia acum grupul e cu adevărat activ. La amiază cineva postează o poză cu „poftă bună”. Prieteniile se leagă încet, încet și astfel ne permitem mai multe. Apar glumițele, de la cele inocente la cele vulgare.

Umbli în setările telefonului și dezactivezi salvarea automată a pozelor primite pe whatsapp, dacă nu cumva era deja dezactivată de atunci de când te-ai trezit că ai telefonul plin de poze cu femei dezbrăcate, glumițe de tot felul, filmulețe porno, flori, peisaje, experimente de dat foc cu bricheta flatulenței și tot felul de alte chestii care, la un moment dat, i-au părut intereseante cuiva și a dorit să le împărtășească.

Te întrebai pe atunci ce părere și-ar fi făcut cineva dacă ar fi văzut ce ai în telefon.
Noul grup în care ai fost introdus a ajuns acum la același nivel de activitate cu celelalte.

Oprești notificările și pentru ăsta, ca să nu îți sune telefonul de fiecare dată când descoperă Gogu o nouă poză haioasă pe care vrea neapărat să o vezi și tu, deși grupul era pentru cu totul altceva.

Voi în câte grupuri date pe mute sunteți?