Au început să apară fel și fel de articole în care se încearcă denigrarea lui Ștefan Mandachi, cel cu primul metru de autostradă din Moldova.

Prima încercare a fost o poză cu Ștefan Mandachi în vârf de munte cu Președintele României. Doar că nu era el, ci un instructor de fitness de prin Argeș.

Mă întreb ce era dacă era chiar Ștefan Mandachi în acea poză? Am fi zis „băăă, păi ala a fost pe munte cu președintele. Păi atunci eu vreau să stau 6 ore pe DN1 în coloană să admir Valea Prahovei din mașină!”

Se încearcă să ni se deschidă ochii și să nu ne lăsăm manipulați.

Mai au puțin și vor încerca să ne spună că noi de fapt nici nu ne dorim autostrăzi, doar că am fost manipulați.
„Mă, voi nici nu vreți autostrăzi, v-a manipulat ăsta ca să vă facă să cumpărați din restaurantele lui!”

Pe un site obscur am citit azi până și cu ce se ocupa în tinerețe mama acestui domn. Recunosc că am continuat să citesc, fiind curios dacă nu cumva mă-sa era responsabilă cu autostrăzile. Nu era!

Nici nu m-a mai interesat apoi cu ce se ocupa.

Sper să nu se supere domnul Mandachi de
forma populară pe care am folosit-o, a zis doar că e țăran di la Sfântu’ Ilie.

Alții îl acuză că a făcut asta pentru reclamă.
Așa, și? Avem autostrăzi? Nu avem. Păi despre autostrăzi vorbim, puțin îmi pasă dacă și-a făcut reclamă sau nu. Restaurante în România sunt destule, are fiecare de unde alege. Autostrăzi nu prea avem, iar eu vreau autostrăzi!

Nu de alta, dar am venit vineri seara de la Slatina la Brașov, am ales o oră în care am considerat eu că nu prea duduie economia, dar a fost nevoie de doar două camioane pe Rucăr-Bran să facă economia să explodeze.

Așa duduia economia că mă bucuram când mai era câte o pantă și o lua economia la vale de reușeam să prind și eu 40 km/h. Iar după ce mergi o oră cu 20 km/h, când prinzi 40 zici că zbori.