Vorbeam cu cineva zilele trecute despre avocata Șoșoacă și despre cum a reușit să facă atât de mulți oameni să nu creadă în covid, mască și vaccin, iar acel cineva mi-a spus că abia când va avea chiar ea covid, lumea va înțelege că nu trebuia să se ia după ea.
I-am zis că așa ceva e exclus, ba din contră, vor spune că a fost otrăvită intenționat, că i s-a implantat cip, că a fost contaminată cu 5G, iar conspirațiile vor căpăta proporții și mai mari.

Dacă va muri, Doamne ferește căci nu doresc asta nimănui, va fi martirizată și se va spune că au otrăvit-o pentru că ea știa adevărul.

Azi citesc că doamna Șoșoacă a declarat că știe dumneaei sigur, din cinci direcții diferite, că i se pregătește infectarea și internarea forțată, iar dacă asta se va întâmpla, lumea să nu creadă nimic.
Aș crede că deja doamna are ceva simptome, poate chiar e infectată deja sau anticipează că, nepurtând mască, e foarte probabil să se infecteze și atunci își pregătește terenul pentru născocirea altor baliverne cu ajutorul cărora va manipula din nou atât de mulți naivi.
Eu mă întreb dacă a fost îmbuibată tot forțat și cu mâncare sau a făcut singură asta pentru că-i place mult de tot păpica.