Cei care nu cred că există o pandemie, că mor zilnic sute de oameni, că spitalele sunt pline, că medicii sunt epuizați etc o fac pentru că, zic ei, nu se lasă fraieriți, adică nivelul lor de inteligență îi face să nu poată fi manipulați. Paradoxal, ei sunt cel mai ușor de manipulat, iar dacă cineva e îndeajuns de ticălos, acum e momentul lui pentru a deveni foarte cunoscut și de a beneficia apoi de pe urma notorietății astfel căpătate.

Vă las aici un exemplu.

În condițiile în care mor sute de oameni zilnic, spitalele sunt arhipline, iar medicii epuizați, un antreprenor cu mult spirit comercial s-a gândit că e un moment prielnic pentru a-și promova afacerea într-un mod care să prindă la popor.
Și a prins. Sau nu prea… după cum veți vedea la final.

Antreprenorul nostru a postat pe pagina de Facebook a afacerii sale o fotografie în care se bătea cu pumnii în piept că el va primi pe oricine la el în bătătură, inclusiv pe cei fără certificate verzi, pentru că, vezi Doamne, el luptă împotriva discriminării cu orice risc. Chiar cu riscul de a-i fi închisă afacerea.
„Ce om, câtă vitejie, dacă ar fi toți ca el” etc. Au curs astfel de comentarii pe pagina afacerii, postarea ajungând la 23 de mii de distribuiri. Aprecierile și distribuirile veneau, desigur, de la oameni greu de manipulat, de la cei care nu pot fi fraieriți de Oculta Mondială.
Culmea e că lăsau comentariile astea, chiar în momentul în care erau păcăliți, oameni de prin toată țara.

I-ar fi primit antreprenorul oricum, vaccinați sau nu, doar că, ce să vezi, nu prea avea unde, căci servirea se făcea la fereastră, direct pe trotuar, astfel că nici nu trebuia să ceară cuiva vreun certificat verde.
Ieri, a postat din nou, spunând că îi pare rău, dar afacerea cu cornuri se va închide din cauza situației de criză.
Păcat, hoarde întregi ce porniseră din toată țara spre Brașov pentru a se înghesui hulpave să cumpere un corn de la tejghea, fără să li se ceară dovezi că-s vaccinați, vor face acum cale întoarsă, spre alți antreprenori viteji și luptători împotriva discriminării.