Am postat adineauri un text în care scriam că polițiștii români au prins în flagrant o grupare de spărgători de bancomate. Au urmat apoi comentariile.
„Waw, ce faptă mare!”, „acum vreți osanale”, „cu o floare nu se face primăvară”, „ați știut de când v-ați făcut polițiști ce vă așteaptă”, „nu pentru asta sunteți plătiți?” etc
Am mai citit o dată textul, m-am gândit că oi fi eu obosit și am scris altceva. Dar nu.

Am scris doar o informație care, spre deosebire de știrile negative despre poliție, trece mult mai neobservată.
Iar asta mi se pare normal, presa e cea care trebuie să sancționeze derapajele instituțiilor, de aceea știrile sunt de cele mai multe ori negative.
Dar oare eu, ca polițitst, am voie să prezint și faptele cu care ne mândrim?
Nu știu de unde a priceput careva că așteptam mulțumiri și osanale.
Rolul postării era pentru cei care au mereu de comentat că poliția amendează doar babe care vând leuștean.
Ba chiar comentau anterior „dar p-ăia de sparg bancomate nu-i prindeți?”.
Uite că i-au prins. Probabil nu trebuia să fie făcută publică prinderea lor, pentru a nu interpreta vreun rătăcit că așteaptă poliția laude.
V-aș fi povestit și despre ce înseamnă o operațiune d-asta, câte ore de stat la muncă peste program sau chemat din liber de acasă înseamnă asta sau chiar cum se face, dar iar vor pricepe unii că aștept vreo mulțumire. De parcă mulțumirea cuiva le-ar ține de urât familiilor acelor polițiști sau ar ajuta cu ceva.

Pentru că n-am mai blocat pe nimeni de mult și pentru că mulți au început să mă urmărească după ce s-au hâhâit tâmp văzându-mă la Iumor făcând glumițe, am să mă pun pe blocat idioți.
Așadar, dacă te vei trezi că nu mai ai acces pe pagină, nu îți imagina că m-a deranjat opinia ta sau că nu accept alte păreri.
Nu, dacă nu mai poți comenta, înseamnă că am cosiderat că ești un dobitoc atât de mare încât nu meriți să te mai las să îți etalezi tâmpeniile pe pagina mea, mai ales că voi, ăștia imbecilii, aveți și obiceiul să-i agasați și pe ceilalți care comentează civilizat.