Vă vorbeam într-un articol trecut despre apariția aplicației Fairo și funcționalitățile ei. Pentru că sunt direct interesat, am încercat să aflu mai multe despre administrarea unui PFA și am făcut asta jucându-mă.

Cum m-am jucat? Simplu: am intrat pe acest link și am ajuns într-un escape room unde a trebuit să descopăr cât mai multe indicii pentru a termina jocul. Mi s-a părut destul de complicat, dar am reușit să găsesc toate rezolvările și am aflat astfel cam tot ce poate face aplicația Fairo pentru cei care dețin PFA-uri. Și face cam tot, scăpându-te de grijile operațiunilor financiare.

Vă invit să intrați în escape room, să rezolvați toate problemele de acolo și să câștigați premiile puse în joc. Va fi distractiv și vă urez success!

Eu m-am jucat până am reușit să-l eliberez pe Ștefan (aflați din joc cine e Ștefan)

Dacă aveți un PFA sau vreți să vă faceți unul, aplicația Fairo e cea care vă poate scăpa de durerile de cap și de numeroasele întrebări puse contabililor, pentru că poate face pentru voi toate chestiile astea:

·         Emite facturi și ține evidența lor

·         Facturează în română sau engleză, în lei, dolari sau euro

·         Salvează datele clienților tăi direct din baza de date a ONRC

·         Trimite facturi din câteva click-uri

·         îți arată statistici despre facturile plătite și neplătite

·         poți descărca totul în format PDF

   Ideea de a descoperi toate astea în timp ce te joci mi s-a părut genială, pe mine jocul chiar m-a captivat și nu m-am putut lăsa până nu am rezolvat toate problemele. În plus, am aflat și multe lucruri de care nu aveam habar.